Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

GeoMet d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s svetovanjem, projektiranjem in izvedbo raziskav na področju geologije, geomehanike, geotehnike, hidrogeologije, hidrologije in inženirske geologije. Dolgoletne izkušnje smo pridobili z delom za znana slovenska podjetja, občine ter posameznike.


Z geološkimi preiskavami pridobivamo potrebne podatke za projektiranje in sanacijo vseh vrst gradbenih, infrastrukturnih in energetskih posegov v prostor. Strokovno znanje in praktične izkušnje nadgrajujemo s tehnološkimi pristopi. Uporaba naše sodobne merilne opreme in računalniške tehnologije vam zagotavlja kakovostno izdelavo projektov.


Pri nas lahko naročite izdelavo vseh vrst geoloških in hidrogeoloških poročil, geomehanske raziskave temeljnih tal in geotehnično projektiranje za vse vrste objektov, geomehanski nadzor, analiziranje in svetovanje ter obdelavo podatkov v geomehaniki, hidrogeologiji, ...

GEOMET, geološke, hidrogeološke in geotehnične storitve, d.o.o.

Kontaktni osebi:  Janja Marolt, univ.dipl. inž. geol.  031 412 046

                              Breda Pivko, univ.dipl. inž. geol.   041 975 059

         This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.