Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sem Janja Marolt, srce in duša podjetja Geomet. Geologinja, ki sem svojo karierno pot pričela leta 2000 v projektantskem geološkem podjetju iz Celja. V podjetju smo izvajali geološke raziskave in izdelovali projektno dokumentacijo, pretežno s področja hidrogeologije in geomehanike.

Po 8 letih sem bila pripravljena na nove izzive, zato sem sprejela službo geologa v Cestnem podjetju Maribor. Kot geolog sem sodelovala pri gradnji cest, viaduktov, tunelov, sanacijah plazov in objektov. Na terenu sem izvajala geomehanske nadzore in meritve zbitosti z dinamično ploščo, izotopsko sondo… Sočasno sem delovala kot vodja geomehanskega laboratorija, ki je izvajal raziskave materiala iz gramoznic in kamnolomov. V času službovanja na CPM sem naredila izpit za odgovorno projektantko in nadzornico.

Še pred stečajem podjetja CPM sem se odločila za samostojno pot, na kateri zdaj vztrajam že od leta 2010. S korektnim in strokovnim delom sem si pridobila krog ljudi-projektantov, s katerimi sodelujemo na številnih projektih.

 

Sem mama dveh otrok, ki ji zaradi terenskega dela vedno primanjkuje časa. Se pa večkrat pohvalim, da je moj delovni dan en sam izlet, velikokrat v neznano. Zaradi svojega dela si ogledam kraje, ki jih drugače zagotovo ne bi videla in tako spoznavam lepote Slovenije.

Ker sem obdana z ljudmi, ki jim pri svojem delu lahko zaupam, si lahko vzamem čas in z družino pobegnem v oddaljene konce sveta.

Na svoji poti v objektiv rada zajamem zanimive geološke pojave in tvorbe. Vedno znova me na potovanjih prevzamejo različne gradbene konstrukcije in eksotične gradnje, ki zelo odstopajo od naših meril in zahtev.

 

GEOMET, geološke, hidrogeološke in geotehnične storitve, d.o.o.

Kontaktni osebi:  Janja Marolt, univ.dipl. inž. geol.  031 412 046

                              Breda Pivko, univ.dipl. inž. geol.   041 975 059

         This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.